Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-08@01:14:35 GMT

جملات اشتباه در پیامک به مردان

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۹۷۱۲۷

بسیاری از خانم ها احساسات و علاقه خود به همسرشان را با ارسال یک پیامک نشان می دهند اما باید بدانند بعضی حرف ها را نباید با ارسال پیامک به مردان بگویند. ناطقان: برخی از زنان سیاست جذب نمودن شوهر خود را دارند و حتی با فرستادن پیامک عاشقانه آنها را جذب خود می کنند اما برخی دیگر از زنان با فرستادن برخی از پیامک ها بجای آنکه مرد زندگیشان را بیشتر جذب کنند ، او را فراری می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مطلب شما را با 7 پیامکی که هیچ مردی دوست ندارد دریافت کند، آشنا می کنیم.


پیامکی با عنوان "باید حرف بزنیم."

فرستادن این پیامک این مفهوم را می رساند که قرار است دریافت کننده پیام مورد سرزنش قرار بگیرد در حالیکه دقیقاً نمی داند قضیه چیست. فرستادن این پیامک برای مرد زندگی تان فقط شکنجه کردن اوست و موجب ایجاد حس عصبانیت و نا امیدی در او می شود.

درست است خانم ها وقتی مشکلی دارند مایلند همسرشان کار خود را ول کند و به امور آنها رسیدگی نماید اما بهتر است بدانید این پیام موجب عصبانیت مرد می شود در حالیکه هنوز از قضیه مطلع نیست پس به جای فرستادن این پیامک با او تماس بگیرید و یا برایش پیام صوتی بگذارید تا مشکلتان زودتر حل شود.

پیامک های تک کلمه ای

بسیاری از ما روزانه پیامک زیادی برای همسرمان می فرستیم و او را از اتفاقات روزانه با خبر می کنیم. اگر روزی نحوه پیامک زدن ما تغییر کند و پیام هایمان تبدیل به یک کلمه شود، برای همسرمان این هشدار را می دهد که ما رغبتی به فرستادن پیام نداریم و یا از او ناراحت هستیم بنابراین او می پندارد مسئله ای پیش آمده و در حالت هشدار قرار می گیرد و بی تاب و نگران می شود.



پیامک مربوط به خرید

فرستادن پیامک های مادی شاید برای شما ترفندی غیر مستقیم برای خرید کردن آقایان برای شماست اما باید بدانید مردان از این نوع پیامک ها بیزارند و بیشتر دوست دارند همسرشان رک و راست باشند و به جای " الان تو یه مغازه یه جفت کفش خوشگل دیدم" این درخواست را مستقیما "میخوام اون کفش هارو برام بخری" داشته باشند. این پیامک باعث می شود مرد زندگیتان فکر کند که رابطه شما از حالت دوستی در آمده است و شما او را برای پولش می خواهید، پس او قطعاً فرار می کند .

پیامکی مانند "من حس می کنم دچار روزمرگی شده ایم."

اغلب آقایان دوست ندارند در مراحل اولیه آشنایی با کسی این پیامک را بشنوند زیرا برایشان این پیام را دارد که "من در مورد رابطه مان مجدداً فکر می کنم" . فرستادن این پیامک برای رابطه ای که پر از دست انداز است، بسیار وحشتناک است و او فکر می کند زندگیش روی لبه تیغ است و ممکن است از زندگی دور انداخته شود پس اگر روز خوبی نداشته اید این پیامک را به او بدهید تا او بفهمد باید کاری کند که اوضاع بهتر شود.


پیامک مربوط به دیدن نامزد قبلی

اگر همسر یا نامزدتان در گذشته نامزد قبلی داشته گذشته ها را فراموش کنید و دیگر در مورد نامزد یا عشق قبلی تان حرفی نزنید. صحبت در مورد نامزد قبلی، اگر اتفاقی او را دیده باشید و یا او نامزدتان را فراموش نکرده باشد، باعث می شود که یک رابطه محکم دچار نوسان شود و شانس شما را برای خوشبختی خراب می کند.

در هر پیامکی که نام مادرتان بیاید !

مردها دوست دارند در رابطه شان تمامی مشکلات را خود و همسرشان با یکدیگر حل کنند و دخالت خانواده ها را نمی پسندند پس اگر درگیر مشکلات هستید و به او پیامک بزنید که مادرتان مسئله را حل کرده است، باید بگوییم او از این پیامک خوشش نمی آید.

والدین مشاورین خوبی هستند اما با تعیین حد و مرز، یعنی شما حد و مرزی را مشخص می کنید و والدینتان نباید از این مرزها عبور کنند و باید به آنها پایبند بمانند.



پیامکی با عنوان "نمی تونم بهت فکر نکنم."

در شروع روابط مردان فکر می کنند که زنان در پی فریب و تور زدن آنها هستند و شناخت کافی از طرف مقابل خود ندارند . اگر در این زمان یا درست بعد از اولین ملاقات این پیامک را بفرستید باید بدانید اشتباه کرده اید و ممکن است او را فراری دهید.

اما اگر بعد از چند هفته از اولین ملاقاتتان این پیام را بفرستید، اشکالی ندارد. بهتر است بعد از اولین ملاقات ، یک پیامک بیشتر نفرستید و مثلاً بگویید:"شب خوبی بود و خوش گذشت. امیدوارم باز هم از این شب ها داشته باشیم." و بعد تا چند روزدیگر پیامکی نفرستید .

بعد از فرستادن این پیامک طرف مقابلتان به این امر پی می برد که تأثیر خوبی بر روی شما گذاشته است و می فهمد که شما به جز فکر کردن به او باید به زندگیتان نیز برسید و او می تواند بدون قرار گرفتن تحت فشار به افکار خود درباره شما نظم ببخشد.
برچسب ها: پیامک ، ناطقان ، مردان ، همسر

منبع: ناطقان

کلیدواژه: پیامک ناطقان مردان همسر پیامک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۹۷۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گول پیامک‌های جعلی را نخورید

«سلام یارانه کمک معیشتی رو برو بگیر خودمم گرفتم» دریافت این پیامک بخصوص اگر از شماره‌ای آشنا باشد، باعث می‌شود تا ناخودآگاه روی لینک بزنید، صفحه پرداختی که مقابلتان باز شد، باید مبلغی را پرداخت کنید که البته زیاد هم نیست، اطلاعات کارت بانکی را می‌نویسید و زدن دکمه پرداخت، نقطه پایانی است بر همه ماجرا: حالا گوشی شما هک شده و در حداقل زمان حسابتان خالی خواهد شد.

پیامک‌های جعلی یکی از جدیدترین شیوه‌های کلاهبرداری و جرایم سایبری در سال‌های اخیر است که با وجود اطلاع‌رسانی‌های گسترده و ایجاد مکانیزم‌های بانکی، همچنان افراد زیادی قربانی می‌شوند.

 فاطمه علایی، کارشناس حقوقی با اشاره به اینکه با دیجیتالی شدن زندگی امروز، افراد بیش از هر زمان دیگری در معرض تهدید، خطر و کلاهبرداری قرار دارند، می‌گوید: کلاهبرداری‌های جدید که تنها با متنی کوتاه در یک پیامک اتفاق می‌افتند متأسفانه در بسیاری از مواقع موفقیت‌آمیز هستند. گاهی برخی از این پیامک‌ها به درجه‌ای از پیشرفت رسیده‌اند که تنها با باز کردن پیامک یا کلیک کردن روی لینک مندرج در آن، علاوه بر دسترسی مجرمان به اطلاعات شخصی شما، به منابع مالی‌تان نیز دسترسی پیدا می‌کنند.

 هر چند پلیس و نهاد‌های انتظامی، مالی و فرهنگی همواره درباره این‌گونه کلاهبرداری‌ها و جرایم سایبری اطلاع‌رسانی می‌کنند، اما گویا هنوز دام‌های پیامکی برای کلاهبرداران جذابیت زیادی دارد و متأسفانه بخش اعظم شکایات ثبت‌شده در حوزه جرایم سایبری به پیامک‌های جعلی مربوط است.

این کارشناس حقوقی خاطرنشان می‌کند: وقتی درباره بزه یا کلاهبرداری صحبت می‌شود، باید به این موضوع توجه کنیم که جرم پدیده‌ای اجتماعی است و هر کجا جامعه‌ای باشد، جرم هم وجود دارد. در واقع جرم زائیده اجتماع است و برای ایمن کردن جامعه باید قانونگذار، رسانه و دستگاه‌های ذی‌ربط وظایف خود را انجام دهند تا جامعه نسبت به جرم ایمن شود.

وی با اشاره به اینکه گروه‌های مختلفی از مردم می‌توانند درگیر کلاهبرداری‌های اینترنتی از جمله پیامک‌های جعلی شوند، می‌گوید: در واقع، معمولاً کسانی که در حوزه‌های سایبری توانمندی بالا دارند و هکر هستند هیچ وقت برای مبالغ پایین ریسک نمی‌کنند. مجرمان سایبری که در این زمینه فعالیت می‌کنند غالباً انسان‌های توانمندی نیستند و فقط روی غفلت مردم حساب می‌کنند. آنها بررسی می‌کنند که مردم روی چه موضوعی تمرکز دارند و سپس همان را به عنوان شگرد خود مورد استفاده قرار می‌دهند. در مرحله بعد پیامک ارسال می‌شود و دریافت‌کننده با کلیک روی لینک و ورود به یک صفحه جعلی در نهایت به نصب یک نرم‌افزار موبایلی هدایت می‌شود، در حالی که این برنامه یک بدافزار است و به همه اطلاعات موبایل دسترسی دارد. با این روند مجرم می‌تواند به حساب‌های بانکی فرد بزه‌دیده دسترسی داشته باشد؛ در مرحله بعد، مجرم از شماره فرد بزه‌دیده همان پیامک مجرمانه را به افراد دیگری ارسال می‌کند و این فرد نیز خودش ناخواسته یک گره جدید در این پیامک مجرمانه خواهد شد و این روند ادامه پیدا می‌کند.

چطور پیامک‌های جعلی را بشناسیم؟

 پیامک‌های جعلی به اذعان کارشناسان حوزه جرایم سایبری دو مشخصه مهم دارند؛ اول اینکه این پیامک‌ها با سر شماره معمولی ارسال می‌شوند و مشخصه دیگر لینک موجود در پیامک‌هاست.

علایی در این زمینه می‌گوید: باید توجه داشته باشید که ارگان‌های خدماتی و دولتی پیامک را از شماره موبایل ارسال نمی‌کنند و به محض دیدن پیامکی با شماره موبایل از سوی هر ارگان دولتی یا خدماتی بدانید که صد درصد کلاهبرداری است. مورد دوم درباره لینک است؛ با بررسی دامنه می‌توان از جعلی بودن لینک مطمئن شد. دامنه لینک سازمان‌های دولتی و خدماتی «ir» است و هرگاه لینکی از سوی سازمان دولتی با دامنه «com.» مشاهده شد، نشان‌ می‌دهد کلاهبرداری است.

این کارشناس حقوقی با بیان اینکه برای تشخیص پیامک جعلی و کلاهبرداری باید مواردی را در نظر داشته باشید، می‌گوید: منبع پیامک را بررسی کنید. اگر شماره فرستنده ناشناس، نامعتبر یا مشکوک باشد، احتمال دارد با پیامکی جعلی طرف باشید. سپس باید محتوای پیامک را بررسی کنید. اگر پیامک حاوی درخواست وجه، اطلاعات شخصی، لینک یا کد باشد، ممکن است جعلی باشد. به‌خصوص اگر پیامک حاوی تهدید، فشار یا عجله باشد. پیامک‌هایی که شما را به واریز سود یا قطع شدن یارانه و مسائلی از این دست هدایت می‌کنند، عمدتاً جعلی هستند. حتی نحوه نوشتار پیام‌های جعلی هم معمولاً دارای غلط‌های املایی یا نگارشی است.

علایی ادامه می‌دهد: برای جلوگیری از کلاهبرداری، باید در صورت دریافت پیامک مشکوک، قبل از هر عملیات، با سازمان یا شخص مورد نظر تماس بگیرید و صحت پیام را بررسی کنید. همچنین باید از ورود به لینک‌های ناشناس، تأیید کد‌های نامعلوم، پرداخت وجه به حساب‌های ناآشنا یا ارسال اطلاعات حساس خودداری کنید. اگر زمانی پیامکی دریافت کردید و مطمئن نبودید که پیامک کلاهبرداری است یا نه، بهتر است که هیچ عملی انجام ندهید. به هیچ عنوان به پیامک پاسخ ندهید، لینک را باز نکنید، کد را وارد نکنید یا وجه را انتقال ندهید. اگر کلاهبرداری موفقیت‌آمیز باشد، اطلاعات موجود در تلفن همراه‌تان دزدیده می‌شود و اگر اطلاعات بانکی و حساب‌های ارز دیجیتال را هم در گوشی ذخیره می‌کنید، مجرمان سایبری به‌راحتی می‌توانند تمام حساب‌های بانکی و دیجیتالی‌تان را خالی کنند؛ بنابراین از ذخیره‌سازی اطلاعات مالی و غیرمالی خود در تلفن همراه خودداری کنید.

وی تأکید می‌کند: چنانچه قابلیت احراز هویت چندمرحله‌ای تلفن همراه و اپلیکیشن‌های شما فعال است، امنیت دستگاه هوشمند شما اجازه هک شدن اطلاعات را به مجرمان سایبری نمی‌دهد و می‌توانید در مواجهه با کلاهبرداری‌های پیامکی در امان بمانید.

شکایت خود را در پلیس فتا مطرح کنید

به توصیه این کارشناس حقوقی، هر چند جرایمی‌از قبیل کلاهبرداری‌های پیامکی جزو دعاوی کیفری محسوب می‌شود، اما بهتر است به طور کلی برای طرح دعاوی جرایم اینترنتی شکایت خود را در پلیس فتا مطرح کنید. برای این کار هم می‌توانید از طریق دادسرای جرایم رایانه‌ای و هم از طریق دادسرای نزدیک محل زندگی خود اقدام کنید.

منبع: ایران

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • گول پیامک‌های جعلی را نخورید
  • جملات وایرال شده پیمان یوسفی در وصف نکونام!
  • توصیه به مصرف آب چاه به جای آب معدنی اشتباه است
  • ◄ تکذیب نقل قول ذکر شده از مدیرعامل راه آهن در پیامک ارسال شده برای کارکنان
  • نکونام: اگر کسی اشتباه کند تاوانش را می‌دهد
  • مرکزی| مهمانان ناخوانده‌ای به نام «پیامک‌های تبلیغاتی»
  • رفتن حسن یزدانی به مجارستان اشتباه است!
  • شهروندان مراقب پیامک های جعلی باشند
  • حکم جلب شما صادر شد
  • اشتباه قند خونی درباره دیابت